Despre noi

Conceptul Contessina Boutique a luat nastere din dragostea pentru moda, pasiunea pentru frumos si dorinta de a vedea toate acestea proiectate in ce ne este cel mai drag - micutii care ne impartasesc gusturile si aspiratiile catre o lume a esteticului si culorilor.

Asadar au prins contur frumoasele locatii, in stil clasic si confortabil din Mall Promenada si Victoria Gallery, in care sunt etalate cu bun gust haine si accesorii apartinand unor branduri de renume, pe care va invitam sa le descoperiti pe site-ul ContessinaBoutique.ro.

Micul boutique aristocrat este dedicat produselor de lux pentru cei cu gusturi rafinate, pregatiti intotdeauna sa fie remarcati in lumea high fashion a brandurilor de prestigiu. Conceputul multi-brand acopera o paleta larga de stiluri potrivite pentru copii, de la clasic si elegant pana la chic si modern, chiar sport si funky.

Contessina este coltul boem din paradisul modei, unde fetele mici si mari invata sa se simta ca niste adevarate printese delicate, iar baietii ca gentilmeni galanti si seducatori.

Te asteptam in cele doua locatii incantatoare, intr-o lume a rasfatului.