NOU STOC INDISPONIBIL
Sapca Gri
Cod Produs: 1421903-Gri
Sterntaler

Sapca Gri

Regular Price: RON99.00

Special Price RON49.50

Stoc indisponibil

Sapca pentru fete cu imprimeu cu fluturi. Are inchizatoare la spate pentru ajustarea marimii si protectie UV 50+. Compozitie: 95% Bumbac, 5% Elastan

Livrare

Curieri
Coletele vor fi livrate prin intermediul Fan Courier.

Plati
Kid's Loft iti ofera posibilitatea de a alege ce metoda de plata ti se potriveste.
Poti utiliza una dintre urmatoarele metode:

  • Plata prin card de credit/debit - Acceptam orice card valid MasterCard, Visa sau Maestro.
  • Plata prin OP in cont bancar – In cazul acestei plati plata se efectueaza in avans, la confirmarea comenzii si emiterea facturii proforme.
  • Plata la livrare - daca alegi plata prin ramburs, va trebui sa efectuezi plata curierului in momentul livrarii.

Retur

Conform Politicii de retur, produsele comandate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara obligatia invocarii vreunui motiv. Ele trebuie sa fie in aceeasi conditie in care se aflau atunci cand le-ai primit, sa nu fie deteriorate in vreun fel, sa aiba toate etichetele si accesoriile si sa fie acompaniate de documentatia aferenta.

Pentru a returna un produs, tot ce trebuie sa faci este sa anunti acest lucru printr-un email la adresa comenzi@bgfashion.ro. Noi iti vom trimite pe aceeasi cale, un formular de retur care trebuie completat si trimis inapoi pe mail.

Dupa ce returul tau a ajunge la depozit si este acceptat (respecta conditiile de retur), iti vom restitui suma aferenta in contul specificat de tine în formularul de retur sau pe cardul de debit sau de credit, in cazul in care ai platit online. Banii vor fi vizibili in contul tau in maximum 14 zile calendaristice, in functie de timpul de procesare al bancii.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa consulti pagina Informatii Retur.

Sapca pentru fete cu imprimeu cu fluturi. Are inchizatoare la spate pentru ajustarea marimii si protectie UV 50+. Compozitie: 95% Bumbac, 5% Elastan
Branduri Sterntaler
Pret 0-200
Categorii No
Sezon FW 2023

Scrie un review

Pantaloni albi elegant ...

Pantofi Sport Denim

Top Liu Jo