Termeni si conditii

1. Definitii

LETY'S WORLD FASHION SRL - Societatea Comerciala LETY'S WORLD FASHION SRL, organizata in baza legii romane, avand sediul social in Bucuresti, Calea Grivitei 136, sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/10020/2022, cod unic de inregistrare fiscala RO46197866.

SITE - Domeniul kidsloft.ro, subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil 

CONTINUT are urmatoarea definitie:

• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis 
CUMPARATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre LETY'S WORLD FASHION SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al LETY'S WORLD FASHION SRL 
CUMPARATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de LETY'S WORLD FASHION intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care LETY'S WORLD FASHION SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare LETY'S WORLD FASHION SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

 

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre LETY'S WORLD FASHION SRL. 

SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic). 

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre LETY'S WORLD FASHION SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre LETY'S WORLD FASHION SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CUMPARATOR- orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre LETY'S WORLD FASHION SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea LETY'S WORLD FASHION SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre LETY'S WORLD FASHION SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre LETY'S WORLD FASHION SRL, indiferent de modalitatea de livrare;

TAXA DE TIMBRU VERDE - valoare exprimata in lei, platita de catre LETY'S WORLD FASHION SRL catre compania autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare / reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut in HG nr. 1037/2010 privind deseurile de echipamente electrice si electronice. Conform legii, taxa de timbru verde este facturata de catre LETY'S WORLD FASHION si trebuie suportata in final de catre Clientul final (utilizator). 

TAXA DE PROCESARE PENTRU PLATA LA LIVRARE - Pentru orice comanda platita ramburs se aplica o Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare. Fiecare comanda expediata LETY'S WORLD FASHION SRL implica cheltuieli logistice de depozitare, transport, manipulare a produselor si ambalare a acestora, precum si cheltuieli de colectare si procesare numerar (cash). Toate aceste cheltuieli sunt incluse in Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare, care este o taxa unica, achitata asadar o singura data pentru o comanda plasata, indiferent de numarul produselor comandate simultan. 

Pentru comenzile achitate cu cardul nu se aplica Taxa de Procesare pentru Plata la Livrare. 

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Cumparator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LETY'S WORLD FASHION si acesta. 

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Cumparatorului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.kidsloft.ro.

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Cumparatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, LETY'S WORLD FASHION sau oricarui tert cu care LETY'S WORLD FASHION are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Cumparatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

• 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de LETY'S WORLD FASHION prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea LETY'S WORLD FASHION de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc), fara nicio garantie ulterioara din partea LETY'S WORLD FASHION.
• 2.5.2. LETY'S WORLD FASHION va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
• 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Clientul / Cumparatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze LETY'S WORLD FASHION, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la LETY'S WORLD FASHION destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LETY'S WORLD FASHION.

2.9. In cazul in care Clientul/ Cumparatorul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de LETY'S WORLD FASHION si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Clientul va indica motivele revocarii acordului sau, urmand a stabili impreuna cu LETY'S WORLD FASHION modalitatea de solutionare a cazului. Daca in urma revocarii acordului, clientul solicita in mod expres si neechivoc anularea comenzilor aflate in derulare, LETY'S WORLD FASHION le poate anula, urmand a restitui clientului sumele achitate in termenul prevazut de lege.

2.10. Acest Site este adresat doar Cumparatorilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre LETY'S WORLD FASHION, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Cumparator, LETY'S WORLD FASHION va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate, Cumparator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre LETY'S WORLD FASHION si acesta. 

3. Continut

3.1.Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a LETY'S WORLD FASHION, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/ sau publicare).

3.2. Cumparatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/ sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de LETY'S WORLD FASHION, includerea oricarui continut in afara site-ului LETY'S WORLD FASHION, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al LETY'S WORLD FASHION asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al LETY'S WORLD FASHION.

3.3. Orice continut la care Cumparatorul sau Clientul are si/ sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre LETY'S WORLD FASHION si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea LETY'S WORLD FASHION cu referire acel continut.

3.4. Cumparatorul sau Clientul poate copia, transfera si/ sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

3.5. In cazul in care LETY'S WORLD FASHION confera Cumparatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea LETY'S WORLD FASHION pentru respectivul Cumparator, Client sau oricare alt tert care are/ obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Cumparator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/ sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea LETY'S WORLD FASHION al angajatului LETY'S WORLD FASHION care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. 

4. Contact

4.1. LETY'S WORLD FASHION publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Cumparatorilor.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Cumparatorul sau Clientul permite LETY'S WORLD FASHION sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea LETY'S WORLD FASHION de a contacta Cumparatorul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate LETY'S WORLD FASHION se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Cumparatorului sau Clientului. Astfel, LETY'S WORLD FASHION, va considera ca, Cumparatorul sau Clientul, consimte la primirea notificarilor din partea LETY'S WORLD FASHION in modalitate electronica sisau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.

4.5. LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Cumparator sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc). 


5. Newsletter si alerte

5.1. In momentul in care, Cumparatorul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii), exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea LETY'S WORLD FASHION, transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Cumparator, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3. 

5.2. Datele preluate de la un Cumparator sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre LETY'S WORLD FASHIONin limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Cumparator sau Client se poate face in orice moment:

• 5.3.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon 0212066887;
• 5.3.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
• 5.3.3. prin contactarea LETY'S WORLD FASHION, utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea "CONTACT", fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. 

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

5.5. LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a selectiona Cumparatorii sau Clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Cumparator sau Client, fara nici un angajament ulterior din LETY'S WORLD FASHION, In acest caz, Cumparatorul sau Clientul se poate adresa catre LETY'S WORLD FASHION pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de LETY'S WORLD FASHION, in sensul prezentului articol.

5.6. LETY'S WORLD FASHION nu va include in newslettere si/sau alertele transmise Cumparatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al LETY'S WORLD FASHION, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor. 


6. Politica de confidentialitate

kidsloft.ro este denumirea comerciala al LETY'S WORLD FASHION SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Calea Gricitei 136, sector 1, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/6710/09.06.2009, cod unic de inregistrare fiscala RO 25648645. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul Kid's Loft cu protectia datelor la adresa de e-mail gdpr@bgfashion.ro sau prin posta sau curier la adresa Calea Gricitei 136, sector 1, Bucuresti – cu mentiunea: In atentia Responsabilului Kid's Loft cu protectia datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs astfel:

•    Cand va creati un cont kidsloft.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;
•    Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au Implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor kidsloft.ro in beneficiul dvs

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

•    Crearea si administrarea contului in cadrul platformei kidsloft.ro;
•    Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
•    Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
•    Returnarea produselor conform prevederilor legale;
•    Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
•    Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la Intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile kidsloft.ro.

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre kidsloft.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

2. Pentru Imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand Intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

3. Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/ etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea  “Cont/Favorite” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram Intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs, si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs si nu va  afecteaza similar Intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

•    Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Preferinte";
•    Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; 
•    sau prin contactarea kidsloft.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca  drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii In care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

•    Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei kidsloft.ro fata de atacuri cibernetice:
•    Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
•    Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind Inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru Intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont In platforma kidsloft.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau Inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior Inchiderii contului, In situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

 
•    furnizorilor de servicii de curierat;
•    furnizorilor de servicii de plata/bancare;
•    furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
•    furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
•    societatilor de asigurare;
•    furnizorilor de servicii IT;
•    altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul In care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza In conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, In baza unor contracte Incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs cu caracter personal unor entitati localizate In Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv In tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi Intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile In care transferam datele dvs, precum si garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Mobilpay. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet. In general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi In legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Luam In serios confidentialitatea tuturor Inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs cu privire la astfel de Inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului kidsloft.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept In ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului In care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz In care vom percepe o suma rezonabila In asemenea circumstante.  Va vom informa despre orice onorarii aplicate Inainte de a va solutiona cererea.

Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului In care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz In care urmeaza sa raspundem In termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va Intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va Ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Nu trebuie sa respectam o cerere In cazul In care ar afecta In mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

Drepturi vizate    

Accesul  

 Puteti sa ne cereti:    
•    sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
•    sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
•    sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam In strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., In masura In care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Rectificarea    

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.Este posibil sa Incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Stergerea datelor    

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai In cazul In care:  

 •    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
•    v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
•    dati curs unui drept legal de a va opune; sau
•    acestea au fost prelucrate ilegal; sau
•    ne revine o obligatie legala In acest sens.        

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal In cazul In care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:   

 •    pentru respectarea unei obligatii legale; sau

•    pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept In instanta.      

 Exista anumite alte circumstante In care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante In care v-am putea refuza aceasta solicitare

Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Kid's Loft si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Kid's Loft, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Kid's Loft va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Kid's Loft, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restrictionarea prelucrarii datelor  

 Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul In care:    

•    acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
•    prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
•    acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept In instanta; sau
•    v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este In desfasurare.        

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal In urma unei solicitari de restrictionare, In cazul in care:  

•    avem consimtamantul dvs.; sau
•    pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
•    pentru a proteja drepturile Kid's Loft sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor    

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal Intr-un format structurat, utilizat In mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar In fiecare caz numai daca:    

•    prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe Incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
•    prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opozitia    

Va puteti opune In orice moment, din motive legate de situatia particulara In care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal In temeiul interesului nostru legitim, In cazul In care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom Inceta In cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Luarea de decizii automate  

 Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:  

 •    produce efecte juridice cu privire la dvs; sau
•    va afecteaza in alt mod similar si Intr-o masura semnificativa.     
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns In urma luarii automate a deciziilor:     

•    ne este necesara pentru a Incheia sau a derula un contract cu dvs.;
•    este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs; sau
•    se bazeaza pe consimtamantul dvs explicit.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Kid's Loft cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

¬    prin e-mail la adresa: gdpr@bgfashion.ro sau
¬    prin posta sau curier la adresa: Calea Grivitei 136, sector1, Bucuresti - cu mentiunea in atentia Responsabilului Kid's Loft cu protectia datelor.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

© - Ultima modificare: August 2019 - LETY'S WORLD FASHION S.R.L.

 

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu 

• 7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Cumparator care poseda sau isi creeaza un Cont. 
• 7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Cumparatorul va trebui sa accepte prevederile Documentului. 
• 7.1.3. LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel LETY'S WORLD FASHION. Cu respectarea prevederilor art. 5.5. cu privire la notificarea Clientului despre actiunile si sau deciziile LETY'S WORLD FASHION, acesta se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. 
• 7.1.4. Fiecare Cumparator poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi 

Cumparatori/Clienti. 

• 7.1.5. In situatia in care LETY'S WORLD FASHION descopera neregularitati si/sau incalcari de orice fel a prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii companiei, LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul Clientului la Continut sau Serviciu. In acest caz, Cumparatorul sau Clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al LETY'S WORLD FASHION pentru a primi justificarile necesare in legatura cu masurile adoptate in sensul prezentului articol, si data de la care acestea au fost sau vor fi aplicate. 

7.2. Produse si servicii 

• 7.2.1. LETY'S WORLD FASHION poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care LETY'S WORLD FASHION are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil. 
• 7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului. 
• 7.2.3. LETY'S WORLD FASHION poate limita unuia sau mai multor Clienti , capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat., in conditiile art. 7.1. 
• 7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. 
• 7.2.5. Tarifele afisate pe site au caracter pur informativ si nu au valoare juridica. 
• 7.2.7. In conditiile prevazute de lege, pretul produselor electornice de joasa teniune afisat pe site, include taxa de timbru verde. In cazul in care Clientul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la costul produsului, acesta va contacta echipa LETY'S WORLD FASHION. 
• 7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, LETY'S WORLD FASHION va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. 
• 7.2.7. In cazul platilor online LETY'S WORLD FASHION nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul. 
• 7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea LETY'S WORLD FASHION, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 
• 7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective. 

7.3. Comanda online 

• 7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumaraturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care Campania este activa si exista stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia. 
• 7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa. 
• 7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca LETY'S WORLD FASHION poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de LETY'S WORLD FASHION si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului. 
• 7.3.4. LETY'S WORLD FASHION poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri: 

- 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online; 
- 7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de LETY'S WORLD FASHION, in cazul platii online; 
- 7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte; 
- 7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel LETY'S WORLD FASHION si/sau partenerii acestuia; 
- 7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate; 
• 7.3.5. In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul LETY'S WORLD FASHION, suma aceasta va fi returnata de catre LETY'S WORLD FASHION in maxim 14 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client. 
• 7.3.6. In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre LETY'S WORLD FASHION, acesta din urma va informa clientul asupra acestui fapt si va returna in contul Clientului contravaloarea produselor, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care LETY'S WORLD FASHION a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract. 
• 7.3.7. Clientul are dreptul de a anula sau modifica continutul unei comenzi achitate cu cardul, in termen de maxim 24 de ore de la plasarea acesteia. In acest sens, Clientul va transmite in scris echipei LETY'S WORLD FASHION solicitarea de anulare sau modificare a comenzii. 
• 7.3.8. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.7, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, LETY'S WORLD FASHION va returna in contul Clientului suma reprezenatand diferenta dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care LETY'S WORLD FASHION a luat la cunostinta acest fapt. 
• 7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator. 

7.4. Comanda telefonica 

• 7.4.1. Clientul / Cumparatorul LETY'S WORLD FASHION nu poate efectua comenzi telefonice. 

7.5. Contract si finalizare 

• 7.5.1. LETY'S WORLD FASHION va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client. 
7.5.2. LETY'S WORLD FASHION va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa. 
7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea LETY'S WORLD FASHION, devine Contract onorat. 

7.6. Transport 

• 7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului LETY'S WORLD FASHION, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii LETY'S WORLD FASHION. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor LETY'S WORLD FASHION, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii LETY'S WORLD FASHION. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii LETY'S WORLD FASHION prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol. 
• 7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 2-3.zile de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, LETY'S WORLD FASHION va informa Clientul prin E-mail, cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 zile calendaristice de la data renuntarii. 

7.7. Calitate si garantii 

7.7.1. Fiecare produs comercializat de LETY'S WORLD FASHION beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie LETY'S WORLD FASHION, si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet. Niciun Cumparator/Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. 
Garantia oferita de LETY'S WORLD FASHION este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre LETY'S WORLD FASHION a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului. 
Fiecare produs comercializat de LETY'S WORLD FASHION beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 
In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Cumparator sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. 
7.7.2. In cazul in care LETY'S WORLD FASHION nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care LETY'S WORLD FASHION ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre LETY'S WORLD FASHION in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta. 
7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, LETY'S WORLD FASHION va informa Clientul prin E-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 1 zi lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre LETY'S WORLD FASHION a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, LETY'S WORLD FASHION va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2.. 

7.8. Returnarea produselor 

• 7.8.1. Clientul LETY'S WORLD FASHION poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii: 

- 7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe; 
- 7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturat gresit; 
- 7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie; 
- 7.8.1.4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client; In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, in sarcina Clientului. 
- 7.8.1.5. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. 
• 7.8.2. Clientul se obliga sa notifice LETY'S WORLD FASHION, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 10 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor. 
• 7.8.3. Clientului care a notificat LETY'S WORLD FASHION conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 10 zile calendaristice, in caz contrar, LETY'S WORLD FASHION considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul. 

• 7.8.4. Clientul LETY'S WORLD FASHION nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 

- 7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4. 
- 7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 10 zile calendaristice prevazute conform art 7.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat. 
- 7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 
- 7.8.4.4. Conform O.G. 130/2000 (art. 10 lit. c) LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice. Cumparatorul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Pantofii trebuie sa nu fie folositi si sa fie returnati in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului. Ochelarii de soare trebuie sa fie intacti la returnare. 
• 7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. 
• 7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. 
• 7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar LETY'S WORLD FASHION nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5. 
• 7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. 
• 7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care LETY'S WORLD FASHION va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina LETY'S WORLD FASHION. 

8. Frauda

8.1. LETY'S WORLD FASHION nu solicita Clientilor sau Cumaparatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Cumapratoarul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

8.3. LETY'S WORLD FASHION declina orice responsabilitate, in situatia in care un Cumparator/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele LETY'S WORLD FASHION.

8.4. Clientul sau Cumparatorul va informa LETY'S WORLD FASHION asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. LETY'S WORLD FASHION nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 5.3. din prezentul Document. 

8.6. Comunicarile realizate de catre LETY'S WORLD FASHION prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau al LETY'S WORLD FASHION, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

• 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale Cumparator/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
• 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre LETY'S WORLD FASHION catre Cumparator / Client
• 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
• 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre LETY'S WORLD FASHION catre Cumparator/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului. 


9. Limitare de responsabilitate

9.1. LETY'S WORLD FASHION nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Cumparator/Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

9.2. In cazul in care un Cumparator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catreLETY'S WORLD FASHION violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii LETY'S WORLD FASHION, conform detaliilor de contact, astfel incat LETY'S WORLD FASHION sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. LETY'S WORLD FASHION nu garanteaza Cumparatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al LETY'S WORLD FASHION.

9.4. LETY'S WORLD FASHION nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. LETY'S WORLD FASHION este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Cumparator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al LETY'S WORLD FASHION, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Cumparatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. LETY'S WORLD FASHION nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

• 9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
• 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
• 9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului. 

9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Cumparator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului. 

9.8. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe site si/sau pe pagina de Facebook a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de LETY'S WORLD FASHION de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vanzare). 


10. Forta majora

10.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
10.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre LETY'S WORLD FASHION Cumparatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Cumparator/Client si LETY'S WORLD FASHION se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens. 

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Cumparator si LETY'S WORLD FASHION sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul LETY'S WORLD FASHION, in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana. 

12. Dispozitii finale

12.1. LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, LETY'S WORLD FASHION nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. LETY'S WORLD FASHION isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. 


13. Feedback

13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu LETY'S WORLD FASHION, va rugam sa ne contactati gratuit la numarul de telefon 031 438 24 45, de luni pana duminica intre orele 10.00-22.00, la 0212066887 de luni pana vineri intre orele 09.00-18.00, sau prin email la comenzi@bgfashion.ro 

13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul Kid's Loft.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea SC LETY'S WORLD FASHION SRL, de la data transmiterii acestora catre LETY'S WORLD FASHION, pe orice cale de comunicare. 

14. Politica de utilizare Cookie-uri si tehnologii similare

14.1. Aceasta politica se refera la cookie-urile si la tehnologiile similare folosite, dupa caz, in website-urile si aplicatiile operate de S.C. LETY'S WORLD FASHION S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Calea Grivitei, nr. 136, sector 1.

Aceasta politica se completeaza cu politica site-ului Kid's Loft.ro  cu privire la protectia datelor personale in general pe care o puteti gasi la capitolul 6 din prezentul Termenii si Conditii, pe care va incurajam sa le cititi.

Protectia corespunzatoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru noi. Dorinta noastra este sa fim cat mai clari si transparenti cu privire la abordarea noastra in materie. Pentru orice intrebare, va rugam sa ne contactati la comenzi@bgfashion.ro .

14.2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre terminalul utilizatorului catre server-ul pe este gazduit siteul Kid's Loft.ro sau catre un server al unei terte parti.

14.3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila in principal recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii adaptate utilizatorilor, ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre de internet, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, fara a permite identificarea personala a utilizatorului.

14.4. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei. Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada determinata de parametrii cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
 
14.5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

-   cookie-uri strict necesare pentru functionarea site-ului

-   cookie-uri de analiza

-   cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esentiale pentru buna functionare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastra la accesarea site-ului sau in urma actiunilor efectuate in site, dupa caz. Puteti seta browser-ul dumneavoastra pentru a bloca cookie-urile, insa in acest caz anumite sectiuni ale site-ului nu vor functiona corect.

Celelalte categorii de cookie-uri au rolul indicat la sectiunea 12.

 14.6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile sau tehnologiile similare in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in multe cazuri, nici nu identifica personal utilizatorii de internet. Exista insa situatii cand datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experienta adaptata preferintelor sale. Astfel de date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
 

14.7. Ce sunt tehnologiile similare?

Exista alte tehnologii care pot fi utilizate in aceleasi scopuri precum cookie-urile.

Site-ul Kid's Loft.ro utilizeaza ca tehnologie similara Local Storage care permite stocarea de informatie pe terminal (calculator, telefon mobil, etc).

14.8. Blocarea Cookie-urilor

Cele mai multe browsere sunt setate implicit sa accepte cookie-uri, dar aveti posibilitatea sa modificati setarile pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

In cazul in care doriti sa blocati cookie-urile, unele functionalitati ale site‑ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfunctionalitati sau erori in folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor va poate impiedica sa:

    -  va autentificati in contul dumneavoastra

    -  cumparati online

In cazul in care esti de acord cu aceste limitari si doresti sa blochezi cookie-urile, urmeaza instructiunile de mai jos.

Alege browser-ul tau din lista de mai jos pentru a afisa instructiunile pe care trebuie sa le parcurgeti dupa deschiderea browser-ului.

Microsoft Internet Explorer 9 (sistem de operare Windows 7)

 -  fa click pe pictograma Setari(dreapta sus)

 -  fa click pe Optiuni Internet

 -  click pe Confidentialitate si apoi alege optiunile

 -  click pe Aplicare si apoi pe OK pentru salvarea preferintelor

Google Chrome

 -  fa click pe pictograma cheie si selecteaza Optiuni din lista

 -  click pe tabul „Setari avansate”

 -  fa click pe Setari privind continutul din sectiunea Confidentialitate.

 -  alege setarile pe care le doresti

 -  click pe X pentru a inchide

Safari

 -  alege Preferinte

 -  fa click pe panoul de confidentialitate

 -  alege setarile pe care le doresti

 -  click pe X pentru a inchide

Mozilla Firefox

 -  selecteaza Instrumente din bara principala, apoi Optiuni

 -  click pe tabul Confidentialitate

 -  alege setarile pe care le doresti

 -  click pe OK pentru a inchide

Setarile de mai sus sunt specifice fiecarui browser si compania noastra nu este responsabila pentru modul de functionare al acestora.

14.9. Administrarea preferintelor cu privire la plasarea de cookie-uri


In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor si/sau a tehnologiilor similare pe terminal in mod implicit. Acestea sunt stocate pe perioade descrise in tabelul de la Sectiunea 12 de mai jos. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale website-ului.

 

14.10. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile si/sau tehnologiile similare reprezinta un punct central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptate preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau parti ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi, cu respectarea legislatiei, publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs., evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 -   Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

 -   Oferte adaptate intereselor utilizatorilor

 -   Retinerea parolelor

 -   Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).

 -   Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

-   Furnizarea de publicitate relevanta pentru utilizator.

-   Masurarea, optimizarea si adaptarea caracteristicilor de analiza – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc.). Website-urile deruleaza aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-si imbunatati serviciile in beneficiul utilizatorilor.

14.11. Securitate si aspecte legate de confidentialitate

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

-   Particularizarea setarilor browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastra al securitatii utilizarii cookie-urilor.

-   Daca sunteti singura persoana care utilizeaza computerul, puteti seta, daca doriti, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si a datelor personale de acces.

-   Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.

14.12. Linkuri si informatii suplimentare utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookie Guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/

LETY'S WORLD FASHION foloseste serviciile urmatoarelor terte parti in scopul oferirii de functionalitati, pentru analiza si pentru publicitate. Este posibil ca aceste terte parti sa seteze si sa foloseasca cookie-uri si/sau tehnologii similare pe website-urile si in aplicatiile operate de LETY'S WORLD FASHION, precum si pe website-uri si in aplicatii altele decat cele operate de LETY'S WORLD FASHION. Pentru mai multe detalii, consultati politicile de protectie a datelor, ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.

Lista serviciilor 3rd party folosite pe website-ul Kid's Loft:
--
     Denumire: Google Analytics
     Scop: analiza
     Folosit in: site/aplicatii mobile
     Termeni si conditii de utilizare: http://www.google.com/policies/privacy/
--
     Denumire: Google AdWords
     Scop: publicitate
     Folosit in: site/aplicatii mobile
     Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro
--
     Denumire: Bing
     Scop: publicitate
     Folosit in: site
     Termeni si conditii de utilizare: https://privacy.microsoft.com/en-us/privacystatement
--
     Denumire: Google
     Scop: publicitate
     Folosit in: site/aplicatii mobile
     Termeni si conditii de utilizare: https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro
--
     Denumire: Facebook
     Scop: publicitate
     Folosit in: site/aplicatii mobile
     Termeni si conditii de utilizare: https://www.facebook.com/policy.php
--
     Denumire: Google Maps
     Scop: functionalitate
     Folosit in: aplicatii mobile
     Termeni si conditii de utilizare: https://www.google.com/permissions/geoguidelines.html
--

** Linkurile de mai sus nu apartin unor site-uri detinute de compania noastra si compania noastra nu este responsabila de continutul acestora.

 © - Ultima modificare: Mai 2018 - LETY'S WORLD FASHION S.R.L.